Opinie

8,0
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
7,8
Komfort
7,0
Lokalizacja obiektu
8,8
Udogodnienia
7,4
Personel
9,0
Stosunek jakości do ceny
8,2

Opinie

    pl

    Ocena

    8,8
    18 czerwca 2018
    Bardzo smaczne śniadanie. Kawa, herbata, mleko, bez ograniczeń. Super lokalizacja wraz z prywatnym parkingiem Miła obsługa. Dziękujemy za pobyt.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    7,5
    18 czerwca 2018
    Śniadania.
    Cena adekwatna do jakości, spoko na weekend, wszędzie blisko, ale śniadania nie bardzo.
    Kamil
    pl

    Ocena

    8,8
    17 czerwca 2018
    Bardzo sympatyczna i prokliencka obsługa :)
    dorota
    pl

    Ocena

    6,7
    5 czerwca 2018

    Dobre

    Czystość w pokoju
    Śniadanie dobre łóżko średnio nie dokona wygodne
    Anna
    pl

    Ocena

    10
    4 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    9,6
    21 maja 2018

    Świetna lokalizacja i obsługa, wart swojej ceny

    Mało urozmaicone, skromne śniadania
    Bardzo dobra lokalizacja, przemiła, pomocna obsługa, czysto, schludnie, pokój niewielki ale przytulny.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    10
    21 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    jo
    pl

    Ocena

    9,2
    21 maja 2018

    udany

    Trochę ciasno.
    Wszystko na odpowiednim poziomie.
    pl

    Ocena

    7,9
    21 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jacek
    pl

    Ocena

    8,3
    20 maja 2018

    Dobry hostel w b. dobrej lokalizacji.

    W pokojach słychać odgłosy z korytarza i sąsiednich pokoi.
    Super lokalizacja. Bezpłatny parking.B. miły kompetentny i uczynny personel. W pokoju praktyczny minimalizm.Kawa i herbata w cenie. Śniadanie ok.
    Paweł
    pl

    Ocena

    8,3
    8 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl

    Ocena

    7,5
    7 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Monika
    pl

    Ocena

    9,6
    4 maja 2018
    śniadania bardzo pożywne i zawsze świeże, łóżka mega wygodne, obsługa bardzo bardzo miła, czysto,cicho, spokojnie, blisko Wawelu i Starówki. Idealna baza wypadowa.
    ALEKSANDRA CZECH
    pl

    Ocena

    10
    23 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wioletta
    pl

    Ocena

    10
    23 kwietnia 2018
    Przyjemna obsługa, bardzo wygodne łóżko.
    Edward Tomaszewski
    pl

    Ocena

    7,9
    19 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sylwia i Arek
    pl

    Ocena

    7,1
    9 kwietnia 2018

    Pozytywnie.

    Pokoje czyste, ale bardzo skromne. W sam raz na niedrogi jednonoclegowy wypad. Dużym plusem jest lokalizacja dosc blisko Wawelu oraz bezplatny parking.
    Irena
    pl

    Ocena

    10
    2 kwietnia 2018

    Lubię tu wracać, to urocze miejsce o niepowtarzalnej atmosferze i świetnej lokalizacji, czysto.

    To jest hostel, jak to już zostało powiedziane. Spełnia wszystkie kryteria w swojej kategorii hotelowej i to bardzo dobrze.
    Atmosfera tego miejsca jest niepowtarzalna. To jest hostel. Spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jest cicho i kulturalnie, więc mogę tam i odpocząć i popracować. Dla moich potrzeb, a przyjeżdżam tu na szkolenia, miejsce bardzo dogodne i wygodne. Poza tym bardzo blisko do wszelakich usług o każdej porze dnia. Polecam.
    Alicja
    de

    Ocena

    8,8
    30 marca 2018

    Sehr nett. ..bardzo miło

    :)
    Przytulne pokój. Wszystko co potrzebne pod ręką. Pani Kasia bardzo miła. Parking pod oknem. Die starego miasta 10 minut piechotą. Idealnie. Das Zimmer war voll ausgestattet und gemütlich.Alles was man braucht war da.Die Lager perfekt.
    Karol
    ie

    Ocena

    7,1
    14 marca 2018

    Na krótki pobyt dla nie wymagajacych

    Myślę że cena jest trochę za wysoka jak na takie warunki.
    Miła obsługa, dostępny parking czysto i schludnie. Dość blisko centrum.
Ładowanie opinii